zonnenSnel een gezonde bruine huidskleur?
Met drie ligbanken en een unieke stacabine, ruime openingstijden en bovenal een verantwoorde begeleiding, kunt u het hele jaar door genieten van de zon. De zonnebanken zijn verschillend qua uitvoering en intensiteit, zodat er altijd een type is dat het beste bij u past. Bovendien hoeft u van tevoren geen afspraak te maken. En mocht u onverhoopt even moeten wachten, dan is dat geen probleem in onze comfortabele zithoek met een lekker bakje koffie of thee van het huis.

Verantwoord zonnen
Sun & More begeleidt u graag in uw bruiningskuur. Nadat we u huid geanalyseerd hebben, bekijken we welk type zonnebank en welke kuur het beste bij uw huid past. Niet alleen om snel een goed resultaat te krijgen. Maar bovenal ook om verantwoord een bruin kleurtje te krijgen dat lang blijft zitten. Goed smeren is daarbij een must. We bieden u dan ook de betere zonnecosmetica voor elk huidtype. 

Van alle gemakken voorzien
Sun & More heeft de meest moderne apparatuur in huis. We beschikken over drie ligbanken en een unieke stacabine met 100% straling rondom voor een egale teint. Alle cabines zijn comfortabel ingericht en worden onderhouden met oog op uw persoonlijke verzorging en hygiëne. Elke cabine beschikt bovendien over koud en warm water en ook douchen is mogelijk. De schone handdoeken liggen klaar.

 

Sun & More ‘Body, Face & Mind’
Oirschotseweg 64
5684 NK  BEST
Telefoon: 0499 37 78 01
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 19.00 uur
Op zon- en feestdagen gesloten.