Body

Scrub Plus
Wanneer er een teveel aan dode huidcellen op onze huid aanwezig is, kunnen deze de huid verstikken. Door dit proces is de huid niet goed in staat om verzorgende werkstoffen op te nemen en vermindert de doorbloeding. Met Scrub Plus zorg je ervoor dat dode huidcellen van het lichaam effectief worden verwijderd en dat de bloedsomloop in de huid wordt gestimuleerd.
Scrub Plus 200 ml € 39,90

Shower Treatment
De Shower Treatment is een rijke, verzorgende en kalmerende doucheolie op basis van sojaboonolie met een heerlijke frisse geur. Deze natuurlijke olie heeft de eigenschap om vocht te reguleren en de huid uitzonderlijk glad en zacht te maken.
Shower Treatment 500 ml € 39,90

Body Oil
De Body Oil is een intensief voedende olie met macadamia-olie als belangrijkste basis, gecombineerd met arganolie. Het geeft een weldadig ontspannend effect, biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering en is zeer geschikt voor een (zeer) droge huid. De fluweelzachte textuur laat de huid gezond en glanzend voor de dag komen en bovenal streelzacht aanvoelen!
Body Oil 500 ml € 43,90

Body Shield

Geschikt voor de extreem gevoelige huid. Voor baby’s en voor jonge kinderen.

Body Shield 150 ml € 39.00

Body Cream
De romige samenstelling van de Body Cream heeft een hoogwaardige, volle basis van macadamia-olie. Deze crème is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. De toegevoegde cafeïne verstevigt de huid zichtbaar en werkt tevens als een sterke, hydraterende ‘antioxidantboost’.
Body Cream 500 ml € 45,90