Intensity Collection

Deze lijn van Devoted Creations richt zich op de zonners met een jonge huid vanwege zijn lage gehalte anti-aging. De producten uit deze lijn zijn allemaal hypo-allergeen en daarnaast gluten-, olie-, noot- en parabenenvrij. Geniet van deze prachtige basislijn!

DON’T JUDGE ME
Hypoallergene bruiningsversneller zonder bronzers. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Tropical Beach geur.

POWER PLAYER
Hypoallergene bruiningsversneller met 30-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. De cafeïne extracten, die stimulerend en verstevigend werken, kunnen een lichte prikkeling veroorzaken bij een gevoelige huid. Geschikt voor de iets gevorderde zonner. Kan ook gebruikt worden door de gevorderde zonner. Met Exotic Fruit geur.

 

FAST TRACK 2 BLACK
Deze hypoallergene 4-voudige melaninebooster zorgt ervoor dat een extreem snelle bruining behaald wordt zonder het gebruik van bronzers. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Berry Rush geur

 

TAN MODE
Hypoallergene, DHA-vrije bruiningsversneller met natuurlijke en cosmetische bronzers. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Sugared Berries geur.

 

LONG OVERDUE
Hypoallergene bruiningsversneller met 30-voudige DHA bronzer en natuurlijke bronzers. Geschikt voor de iets gevorderde zonner. Kan ook gebruikt worden door de gevorderde zonner. Met Soft Plumberry geur.