Sun Perfection

Fade Treatment
Geschikt voor huidtype III-IV, oftewel de getinte tot donkere huid. Fade Treatment biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon.
Fade Treatment 75 ml € 59,90

High Quality
Geschikt voor huidtype II-III,wat staat voor de lichte tot getinte huid. High Quality biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon.
High Quality 75 ml € 57,90

Juvi Protect
Geschikt voor huidtype I-II, wat staat voor de zeer lichte tot lichte huid. Juvi Protect biedt een nieuwe visie op zonbescherming voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon.
Juvi Protect 10 ml € 13,00
Juvi Protect 75 ml € 55,90

Full Lips
De zijdezachte balsem van Full Lips zorgt voor voelbaar meer soepelheid, vochtherstel en compactheid van de lippenhuid, hetgeen resulteert in opvallend volle en mooi glanzende lippen! De toegevoegde zonnefilter met SPF 15 beschermt de lippen het hele jaar door tegen UV-straling.
Full Lips € 10,00

Body Shield
Wanneer je dagelijks gemiddeld 15-30 minuten onbeschermd inde zon verblijft, kan dat dus juist heel positief zijn. Blijf je echter langer in de zon, bescherm je lichaamshuid dan met Body Shield SPF50. Dit zeer prettig uit te smeren zonneproduct bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UV-filters met een hoge en langdurige breedspectrum zonbescherming. Body Shield SPF50 200 ml € 49,00