Herstellen

24-hour Skin Balancing
De 24-hour Skin Balancing heeft zich al jaren bewezen als rijke conditioner voor de huid. De zijdezachte formule brengt de huid in balans en voorziet haar van hydratatie, bescherming en comfort.
24-hour 65 ml € 53,00

Vitamin Complex
Voor de verbetering van je huid zijn naast voldoende vocht, de juiste vitamines en voedingsstoffen zeer belangrijk. Het hannah Vitamin Complex bevat hoog gedoseerde, natuurlijke vitaminen zoals A, E en F.
Vitamin Complex 125 ml € 51,00

Remodelling Cream
Beschadigingen door onder andere schaafwonden, acne, scheren of brandwonden kunnen vervelende gevolgen hebben en littekens geven. Daarnaast is het krijgen van rimpels helaas onvermijdelijk. Ben je zwanger? Smeer dan dagelijks de Remodelling Cream op je buik, want de crème helpt de kans op striae te verkleinen! Ook bij bestaande striae helpt de hoge concentratie vitamine E bij het herstel van de huid.                                                          Remodelling Cream 65 ml € 74,00

Hydro Mask
Hydro Mask hydrateert, herstelt, verjongt, verfijnt en verzacht de huid van het gezicht, hals en decolleté en voorziet deze van een ultiem vochtcomfort en direct voelbare kalmering!
Hydro Mask 45 ml € 41,00

Cell Recovery Cream
Vochtverlies in de huid of een tekort aan vocht, kan hinderlijke huidproblemen veroorzaken. Dan is het gebruik van een vollere, hydraterende en vooral intensief voedende crème geen overbodige luxe.
Cell Recovery Cream 65 ml € 63,00

Active Dry
hannah Active Dry, de multifunctioneel inzetbare tube bij o.a. puistjes, wondjes, een beginnende koortslip en insectenbeten.
Active Dry 10 ml € 22,00