Je bent uniek zo ook je huid………………………..

 

Wat doet de hannah huidcoach? 

 

Onze gediplomeerde hannah huidcoaches helpen je bij het verbeteren van de huidconditie. Zij nemen je huid grondig onder de loep en bepalen onder andere op basis van een huidanalyse door onze Skin Analyser, welke behandelingen aansluiten. Op basis van deze proffesionele huidanalyse, word een effectief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor , en voortdurende begeleiding van de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!

 

Het hannah 5 stappenplan!

 

Bij het behandelplan wordt gebruik gemaakt van het hannah 5 stappenplan. Voor deze stappen, REINIGEN, PEELEN, STIMULEREN, HERSTELLEN en het BESCHERMEN van de huid, zijn speciale producten ontworpen. Alle hannah producten hebben een uitgebalanceerde samenstelling. Er worden alleen hooggekwalificeerde natuurlijke ingrediënten gebruikt die een huideigen karakter hebben.Bij Sun & More werken we met deze hoogwaardige huidverbeteringsproducten van hannah. Producten die speciaal ontwikkeld zijn om de gevoelige of beschadigde huid te herstellen. Een lijn die daarom des te meer geschikt is voor de normale huid en die zelfs de veroudering van de huid kan vertragen. Lees hier meer over de huidverbeterende producten.

 

Stap 1 Reinigen

 

Alleen een goed gereinigde huid kan verzorgende en huid verbeterende werkstoffen opnemen. Om het verstoren van de natuurlijke beschermmantel van de huid te voorkomen, dient een reiniging zoveel mogelijk overeen te komen met de huideigen lipiden respectievelijk pH-waarde. Klik hier voor al onze reinigingsproducten.

 

Stap 2 Peelen

 

Een gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Door je huid dagelijks te reinigen en wekelijks een intense peeling te geven, creëer je de basis voor zo’n huid. En zorg je ervoor dat deze de huid verbeterende werkstoffen kan opnemen. Klik hier voor al onze peelings.

 

Stap 3 Stimuleren

 

Het stimuleren van doorbloeding van de huid is een essentiële stap binnen het hannah-systeem voor huidverbetering, Door de huid te stimuleren wordt deze namelijk optimaal voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen. Zo geef je jou huid de mogelijkheid zich te herstellen. Dit is namelijk niet mogelijk zonder een goede doorbloeding. Klik hier voor onze stimuleringsproducten.

 

Stap 4 Herstellen

 

De laatste stappen voor huidverbetering zijn het herstellen en beschermen van de huid. Voor het herstellen van je huid zijn onder meer zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van het allergrootste belang. Praat met huidcoach Jolanda Dijkman over de juiste keuze en het juiste gebruik van hannah producten. Klik hier voor onze herstel producten.

 

Stap 5 Beschermen

 

Een gezonde en stralende huid creëer je door het natuurlijke herstellende vermogen van de huid te stimuleren. Om de herstelde huid vervolgens te behouden en in balans te houden, zul je deze ook dagelijks moeten beschermen tegen gevaren van buitenaf zoals UV straling, uitlaatgassen, wisselende temperaturen, wind. Voorkomen, zo zul je zien, is voor je huid uiteindelijk vele malen beter dan genezen.

 

Gratis huidmeting!

Ben jij benieuwd naar de conditie van je huid? Het is natuurlijk zonde wanneer je een product aanschaft dat niet de werkstoffen bevat die nodig zijn voor jouw huid. Heb je geen idee of deze nou vet, droog of vochtarm is en wat het verschil eigenlijk betekent tussen deze huidtypes? Maak dan een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvende huidmeting met de Skin Analyzer van hannah. We krijgen dan een heel goed beeld van de conditie van jouw huid. Daarnaast krijg je een productadvies op maat.
Een hannah huidcoach is in staat om het meest optimale resultaat uit de behandeling, producten en klant benadering te halen. Dit moet leiden tot uitzonderlijke tevredenheid bij de cliënt. Naast huid verbeterende gezichtsbehandelingen, bieden we overigens ook heerlijk ontspannende schoonheidsbehandelingen. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor epileren, harsen, ontharen, het verven van wimpers en wenkbrauwen, elektrisch ontharen en meer.

HANNAH MEET & TREAT

Let’s try hannah !
De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie, 45 minuten. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen. Huidmeting, reiniging, peeling, korte beleving met de hannah Bindweefselmasage, verzorgende crème, behandeladvies en advies productgebruik voor thuis.

 

HANNAH XPRESS

The hour of power !
In de 60 minuten durende behandeling, de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterinde stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijke onderbouwde metingnen  geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

 

HANNAH XPERIENCE

The total package !
Er wordt 75 minuten intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

 

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

Bootcamp your skin !
De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel, 50 minuten. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Klik hier voor meer informatie over de Bindweefselmassage.

 

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE KUUR

Bootcamp your skin !
Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, 5 x 50 minuten, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden.

 

GLYCOLZUUR PEELING

Peel and boost !
Tijdens deze 75 minuten specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne) littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

hannah meet & treat

€ 33,50

45 minuten

hannah xpress

€ 52,50

60 minuten

hannah xperience

€ 64,50

incl. bindweefselmassage 75 minuten

hannah bindweefselmassage

€ 55,00

50 minuten

hannah kuur 5 * bindweefselmassage*

€ 199,00

50 minuten

glycolzuur peeling

€ 72,50

75 minuten

harsen gezicht

v.a. € 7,50

harsen benen

v.a. € 25,00

harsen armen

v.a. € 25,00

harsen oksels

v.a. € 19,50

harsen bikinilijn

v.a. € 25,00

harsen rug of borstkas

v.a. € 25,00

verven wimpers

€ 10,50

verven wenkbrauwen

€ 9,50

epileren

€ 11.00

gellak handen of voeten

€ 26.00

Afspraak maken 0499-377801