hannah behandelingen

Onze gediplomeerde hannah huidcoaches helpen je bij het verbeteren van de huidconditie. Zij nemen je huid grondig onder de loep en bepalen onder andere op basis van een huidanalyse door onze Skin Analyser, welke behandelingen aansluiten. Naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen, bieden we overigens ook heerlijk ontspannende schoonheidsbehandelingen. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor epileren, harsen, ontharen, het verven van wimpers en wenkbrauwen, elektrisch ontharen en meer.

Gratis huidmeting

Ben jij benieuwd naar de conditie van je huid? Het is natuurlijk zonde wanneer je een product aanschaft dat niet de werkstoffen bevat die nodig zijn voor jouw huid. Heb je geen idee of deze nou vet, droog of vochtarm is en wat het verschil eigenlijk betekent tussen deze huidtypes? Maak dan een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvende huidmeting met de Skin Analyzer van hannah. We krijgen dan een heel goed beeld van de conditie van jouw huid. Daarnaast krijg je een productadvies op maat.

Effectieve huidverbeteringsproducten

Bij Sun & More werken we met de hoogwaardige huidverbeteringsproducten van hannah. Producten die speciaal ontwikkeld zijn om de gevoelige of beschadigde huid te herstellen. Een lijn die daarom des te meer geschikt is voor de normale huid en die zelfs de veroudering van de huid kan vertragen. Lees hier meer over de huidverbeterende producten.

HANNAH MEET & TREAT

Kennismakingsbehandeling met hannah en het hannah systeem.
Huidmeting, reiniging, peeling, korte beleving met de hannah Bindweefselmasage, verzorgende crème, behandeladvies en advies productgebruik voor thuis.
45 minuten

HANNAH XPERIENCE

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!
75 minuten

HANNAH REINIGING

Een gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Tijdens deze korte behandeling wordt de huid intensief gereinigd. Hierdoor is de huid in staat om de huidverbeterende werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten.
30 minuten

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Klik hier voor meer informatie over de Bindweefselmassage.
50 minuten

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE KUUR

Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden.
8 x 50 minuten

HANNAH ACNE BEHANDELING

Om acne goed onder controle te krijgen is het van belang dat de huid regelmatig intensief gereinigd word. Zeker in het begin van het traject is het verstandig om de behandeling kort op elkaar te plannen zodat de acne en onzuiverheden goed bestreden kunnen worden.
45 minuten

hannah meet & treat

€ 47,50

45 minuten

hannah xperience

€ 64,50

incl. klassieke massage 75 minuten

hannah xperience

€ 72,50

incl. bindweefselmassage 75 minuten

hannah bindweefselmassage

€ 55,00

50 minuten

hannah reiniging

€ 34,50

30 minuten

hannah acne behandeling

€ 52,50

45 minuten

bindweefselmassage kuur

€ 398,00

kuur 8 behandelingen van 50 minuten + Personal Choice

harsen gezicht

v.a. € 6,00

harsen benen

v.a. € 19,00

harsen armen

v.a. € 18,50

harsen oksels

v.a. € 15,00

harsen bikinilijn

v.a. € 18,00

harsen rug of borstkas

v.a. € 19,50

verven wimpers

€ 8,00

verven wenkbrauwen

€ 6,00

epileren

€ 9,50

gellak handen of voeten

€ 22,50

Boek een behandeling