hannah behandelingen

Onze gediplomeerde hannah huidcoaches helpen je bij het verbeteren van de huidconditie. Zij nemen je huid grondig onder de loep en bepalen onder andere op basis van een huidanalyse door onze Skin Analyser, welke behandelingen aansluiten. Naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen, bieden we overigens ook heerlijk ontspannende schoonheidsbehandelingen. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor epileren, harsen, ontharen, het verven van wimpers en wenkbrauwen, elektrisch ontharen en meer.

Gratis huidmeting

Ben jij benieuwd naar de conditie van je huid? Het is natuurlijk zonde wanneer je een product aanschaft dat niet de werkstoffen bevat die nodig zijn voor jouw huid. Heb je geen idee of deze nou vet, droog of vochtarm is en wat het verschil eigenlijk betekent tussen deze huidtypes? Maak dan een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvende huidmeting met de Skin Analyzer van hannah. We krijgen dan een heel goed beeld van de conditie van jouw huid. Daarnaast krijg je een productadvies op maat.

Effectieve huidverbeteringsproducten

Bij Sun & More werken we met de hoogwaardige huidverbeteringsproducten van hannah. Producten die speciaal ontwikkeld zijn om de gevoelige of beschadigde huid te herstellen. Een lijn die daarom des te meer geschikt is voor de normale huid en die zelfs de veroudering van de huid kan vertragen. Lees hier meer over de huidverbeterende producten.

HANNAH MEET & TREAT

Let’s try hannah !

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen. Huidmeting, reiniging, peeling, korte beleving met de hannah Bindweefselmasage, verzorgende crème, behandeladvies en advies productgebruik voor thuis.
45 minuten

HANNAH XPRESS

The hour of power !

In de 60 minuten durende behandeling, de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterinde stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijke onderbouwde metingnen  geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

HANNAH XPERIENCE

The total package !

Er wordt 75 minuten intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

Bootcamp your skin !

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Klik hier voor meer informatie over de Bindweefselmassage.
50 minuten

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE KUUR

Bootcamp your skin !

Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden.
5 x 50 minuten

GLYCOLZUUR PEELING

Peel and boost !

Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne) littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.
75 minuten

hannah meet & treat

€ 33,50

45 minuten

hannah xpress

€ 52,50

60 minuten

hannah xperience

€ 64,50

incl. bindweefselmassage 75 minuten

hannah bindweefselmassage

€ 55,00

50 minuten

hannah kuur 5 * bindweefselmassage*

€ 199,00

50 minuten

glycolzuur peeling

€ 72,50

75 minuten

harsen gezicht

v.a. € 7,00

harsen benen

v.a. € 25,00

harsen armen

v.a. € 25,00

harsen oksels

v.a. € 19,50

harsen bikinilijn

v.a. € 25,00

harsen rug of borstkas

v.a. € 25,00

verven wimpers

€ 9,50

verven wenkbrauwen

€ 7,50

epileren

€ 10,50

gellak handen of voeten

€ 24,50

Boek een behandeling