DEVOTED CREATIONS

HÉT MERK OP GEBIED VAN ZONNECOSMETICA.

Devoted Creations is een zeer exclusieve lijn van zonnebankcrèmes en lotions. Het assortiment bevat crèmes voor de gevoelige en normale huid, gezichts- decollete crèmes, van een lichte bronzer tot een milde en zware bronzer en heerlijke aftersuns behoren tot het assortiment.

Devoted Creations zorgt voor een goed verzorgde en gebruinde huid, voor zowel vrouwen als mannen. Devoted Creations is te verkrijgen aan de balie bij Sun en More.

Glamour Collection

De Glamour Collection heeft als enige lijn bij Devoted Creations een basis van water met coconut juice. Deze instaplijn richt zich op de zonners met een jonge huid vanwege zijn lage gehalte anti-aging. In elk product uit deze lijn vind je camu camu bessen, zeewierextracten en bijenwas, die de huid een prima basisverzorging geven.

Intensity Collection

Deze lijn van Devoted Creations richt zich op de zonners met een jonge huid vanwege zijn lage gehalte anti-aging. De producten uit deze lijn zijn allemaal hypo-allergeen en daarnaast gluten-, olie-, noot- en parabenenvrij. Geniet van deze prachtige basislijn!

Tempo Line

Het stimuleren van de doorbloeding van de huid is een essentiële stap binnen het hannah-systeem voor huidverbetering. Door de huid te stimuleren wordt deze namelijk optimaal voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen.

Soho Collection

Binnen de SOHO Collection is voor zowel de beginnende als de gevorderde zonner een mooi product te vinden. Alle producten binnen deze lijn bevatten een grote hoeveelheid anti-oxidanten, die werken tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Him Collection

Ook aan de mannen is gedacht want Devoted Creations heeft een lijn speciaal voor de heren ontwikkeld. De lijn kenmerkt zich door Avocado extract en Vitamine C & E, waardoor een door het scheren geïrriteerde mannenhuid gekalmeerd wordt. Daarnaast een mooie hoeveelheid anti-aging en de Tattoo & Color Fade Protecting Formule, waardoor de kleuren van eventueel aanwezige tatoeages niet meer zullen vervagen.