Zonnebank

Met de ergoline 1100, ergoline 1400 met 1600 lampen de ergoline lightvision en een unieke stacabine, met ruime openingstijden en bovenal een verantwoorde begeleiding, kun je het hele jaar door genieten van de zon. De zonnebanken zijn verschillend qua uitvoering en intensiteit, zodat er altijd een type is dat het beste bij je past. Bovendien hoef je van tevoren geen afspraak te maken. En mocht je onverhoopt even moeten wachten, dan is dat geen probleem in onze comfortabele zithoek met een lekker bakje koffie of thee van het huis.

 

Verantwoord zonnen

Sun & More begeleid je graag in je bruiningskuur. Nadat we je huid geanalyseerd hebben, bekijken we welk type zonnebank en welke kuur het beste bij jouw huid past. Niet alleen om snel een goed resultaat te krijgen. Maar bovenal ook om verantwoord een bruin kleurtje te krijgen dat lang blijft zitten. Goed smeren is daarbij een must. We bieden je dan ook de zonnecosmetica van Devoted Creations. Klik hier voor meer informatie over de zonnecosmetica die beschikbaar is bij Sun en More.

 

Van alle gemakken voorzien

Sun & More heeft de meest moderne apparatuur in huis. We beschikken over drie ligbanken en een unieke stacabine met 100% straling rondom voor een egale teint. Alle cabines zijn comfortabel ingericht en worden onderhouden met oog op uw persoonlijke verzorging en hygiëne. Elke cabine beschikt bovendien over koud en warm water en ook douchen is mogelijk. De schone handdoeken liggen klaar.
zonnebank best Sun en More in Best

ergoline lightvision

€ 17,00

tot 20 minuten | * € 1.00 voor iedere extra minuut

ergoline 1400

€ 16,00

tot 20 minuten | * € 1.00 voor iedere extra minuut

ergoline 1100

€ 13,50

tot 20 minuten | * € 1.00 voor iedere extra minuut

Afspraak maken   0499-377801