Pedicure

Onze voeten hebben veel te verduren. Zeker mensen die veel sporten of een staand beroep hebben doen er goed aan met enige regelmaat naar de pedicure te gaan. Dat geldt ook voor mensen die er aanleg voor hebben of die last hebben van een schimmelinfectie. Veel van de klachten kunnen immers voorkomen worden, maar in ieder geval verholpen.

Natuurlijke voetverzorgingsproducten

Bij Sun en More maken wij gebruik van het kwaliteitsmerk Camillen 60. Deze  producten zijn ontwikkeld in Duitsland door grondlegster en naamgeefster Hedwig Raue. Zij gebruikte haar jarenlange ervaring niet alleen voor opleidingen, maar realiseerde ook aan het einde der vijftiger jaren een eigen voetverzorgingslijn Camillen 60. Zo werden de beste bestanddelen uit de  – kamille – azuleen en bisabolol – de basisstoffen van de eerste voetverzorgingsproducten van RAUE.

Medisch pedicure

Bij Sun en More is Marleen opgeleid als medisch pedicure en behandelt cliënten in onderstaande categorieën.

Diabetische voet
Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door de specialisatie ‘Diabetische Voet’ kun je bij Sun en More terecht voor professionele hulp en verzorging.

Reumatische voet
Bij reumatische klachten is het belangrijk om naar een medisch pedicure te gaan. Met de juiste behandeling zorgen wij ervoor dat de druk bij knobbels verlicht word.

Vilttechniek
Bij hevige drukpijn wordt er gebruik gemaakt van de vilttechniek.

Orthesiologie
Diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen is hetgeen waar we in de behandeling naar kijken. Ook kunnen er ortheses gemaakt worden voor het reguleren van de teenstand.

Nagelbeugeltechniek
Wanneer de vorm van de nagel gecorrigeerd dient te worden, wordt er gebruik gemaakt van een nagelbeugel. Dat betekent dat er met behulp van metaal of kunststof een beugel op maat gemaakt word.

Vergoeding pedicure-behandeling

Mensen met ‘Diabetisch simm 1’ of hoger of ‘Reumatische voet’ kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding via hun zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie

  • Gecertificeerd als pedicure voor de diabetische voet
  • Gecertificeerd als pedicure voor de reumatische voet
  • Aangesloten bij de landelijke pedicurevakorganisatie Pro-voet: 316274
  • Aangesloten bij Vektis – AGB-code praktijk: 96057381
  • Gediplomeerd medisch pedicure – AGB-code: 96100765
  • KRP: 14645

Aangesloten bij Procert - Sun en More

Pedicure

behandeling 30 min.

€ 30,00

elke 15 min. meer: € 7,00

vervolg behandeling

€ 30,00

30 min. | elke 15 min. meer: € 7,00

Deelbehandeling

v.a. € 10,00

Medisch pedicure

behandeling 30 min.

€ 30,00

elke 15 min. meer: € 7,00

vervolg behandeling

€ 30,00

30 min. | elke 15 min. meer: € 7,00

Maak een afspraak