Pedicure

 

Onze voeten hebben veel te verduren. Zeker mensen die veel sporten of een staand beroep hebben doen er goed aan met enige regelmaat naar de pedicure te gaan. Dat geldt ook voor mensen die er aanleg voor hebben of die last hebben van een schimmelinfectie. Veel van de klachten kunnen immers voorkomen worden, maar in ieder geval verholpen.

 

Voetverzorgingsproducten

 

Bij Sun en More maken wij gebruik van het kwaliteitsmerk Camillen 60. Deze  producten zijn ontwikkeld in Duitsland door grondlegster en naamgeefster Hedwig Raue. Zij gebruikte haar jarenlange ervaring niet alleen voor opleidingen, maar realiseerde ook aan het einde der vijftiger jaren een eigen voetverzorgingslijn Camillen 60. Zo werden de beste bestanddelen uit de  – kamille – azuleen en bisabolol – de basisstoffen van de eerste voetverzorgingsproducten van RAUE.

 

Diabetische voet
Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Bij Sun en More kun terecht voor professionele hulp en verzorging. Wij zijn niet aangesloten bij zorgverzekeraars.

Reumatische voet
Bij reumatische klachten is het belangrijk om naar een medisch pedicure te gaan. Met de juiste behandeling zorgen wij ervoor dat de druk bij knobbels verlicht word.

Vilttechniek
Bij hevige drukpijn wordt er gebruik gemaakt van de vilttechniek.

Orthesiologie
Diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen is hetgeen waar we in de behandeling naar kijken. Ook kunnen er ortheses gemaakt worden voor het reguleren van de teenstand.

Nagelbeugeltechniek
Wanneer de vorm van de nagel gecorrigeerd dient te worden, wordt er gebruik gemaakt van een nagelbeugel. Dat betekent dat er met behulp van metaal of kunststof een beugel op maat gemaakt word.

 

  Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.
  Pedicure

  behandeling tot 45 min.

  € 36,00

  elke 10 min. meer

  € 5,00

  Deelbehandeling

  v.a. € 17,50

  Likdoorn behandeling

  v.a. € 17,50

   

  Maak een afspraak 0499-377801