Glamour Collection

De Glamour Collection heeft als enige lijn bij Devoted Creations een basis van water met coconut juice. Deze instaplijn richt zich op de zonners met een jonge huid vanwege zijn lage gehalte anti-aging. In elk product uit deze lijn vind je camu camu bessen, zeewierextracten en bijenwas, die de huid een prima basisverzorging geven.

BE SCENE
Bruiningsversneller zonder bronzers. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Island Kisses geur.

SUPER BLACK
Bruiningsversneller met 20-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Sparkling Berry Punch geur.

GIRLS JUST WANNA HAVE SUN
DHA-vrije bruiningsversneller met natuurlijke en cosmetische bronzers. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Sunshine & Mimosa geur

SUN KIND OF WONDERFUL
Bruiningsversneller met 25-voudige DHA bronzer en natuurlijke bronzers. De aanwezige zonnebloemolie hydrateert de huid direct en langdurig. Parabenen- en glutenvrij. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Tropical Sunshine geur.

LION IN THE SUN
Bruiningsversneller met 10-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers, voor een natuurlijke, zo van het strand, sun-kissed bruining. Geschikt voor de beginnende zonner, iets gevorderde en gevorderde zonner. Met Exotic Wildberry geur.

PLAYFUL IN PINK
Bruiningsversneller met 25-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Sunkissed Fruit geur.

 

COLOR ME BLACK
Bruiningsversneller met 30-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Zorgt voor een ongekend, diepbruine kleur. Geschikt voor de iets gevorderde zonner. Met Soft Plum geur.

PLATINUM INDULGENCE
Bruiningsverlengende moisturizer met siliconenemulsie en zijde extracten om de huid te hydrateren en zijdezacht achter te laten. Exotische oliën, cacao- en sheaboter geven de hydratatie en verzorging de finishing touch. Wanneer te gebruiken? Elke dag, na het douchen. Je zult merken dat je kleur dan veel mooier tot uiting komt en ook nog eens langer aanhoudt! Geschikt voor elk huidtype. Met Platinum Bombshell geur.