Him Collection

Ook aan de mannen is gedacht want Devoted Creations heeft een lijn speciaal voor de heren ontwikkeld. De lijn kenmerkt zich door Avocado extract en Vitamine C & E, waardoor een door het scheren geïrriteerde mannenhuid gekalmeerd wordt. Daarnaast een mooie hoeveelheid anti-aging en de Tattoo & Color Fade Protecting Formule, waardoor de kleuren van eventueel aanwezige tatoeages niet meer zullen vervagen.

HIM GOLD
Bruiningsversneller zonder bronzers. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Oriental Black Cashmere geur.

HIM CHROME
DHA-vrije bruiningsversneller met natuurlijke en cosmetische bronzers. Het Body Deodorizing system laat je huid de gehele dag heerlijk fris ruiken. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Oriëntal Black Cashmere geur.

 

HIM TITANIUM
Bruiningsversneller met 30-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Geschikt voor de iets gevorderde zonner. Kan ook gebruikt worden door de gevorderde zonner. Met Oriëntal Black Cashmere geur.

HIM EXTREME
Bruiningsversneller met 35-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. De hoogwaardige hydraterende en anti-aging ingrediënten, o.a. 100% pure hennepzaadolie, zijn uitermate geschikt voor de vermoeide, droge huid. Geschikt voor de iets gevorderde zonner. Kan ook gebruikt worden door de gevorderde zonner. Met Oriëntal Black Cashmere geur.

 

HIM BLACK
Bruiningsversneller met 40-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Het Body Deodorizing system laat je huid de gehele dag heerlijk fris ruiken. Geschikt voor de iets gevorderde zonner. Kan ook gebruikt worden door de gevorderde zonner. Met Spicy Woods geur.

 

HIM MOISTURIZER
Moisturizer speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Vitamine E gaat fijne lijntjes tegen. Lavendel- en rozemarijnolie hebben een desinfecterende werking op de huid en maken deze optimaal zacht. Wanneer te gebruiken? Elke dag, na het douchen en het scheren. Je zult merken dat je kleur dan veel mooier tot uiting komt en ook nog eens langer aanhoudt! Geschikt voor elk huidtype. Met Angelic Amber geur.