Red Line

Opulence Serum
Dit uitzonderlijk rijke serum is speciaal ontwikkeld om de huid qua egaliteit, helderheid én stevigheid daadwerkelijk te verbeteren, zodat camoufleren niet meer nodig is!
Opulence Serum 30 ml € 79,90

Juvi-Lite
Juvi-Lite is speciaal ontwikkeld om het bindweefsel in de huid te versterken. In plaats van de symptomen te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering op een natuurlijke wijze gereduceerd.
Juvi-Lite 30 ml € 47,00

Asolution Serum
Dit innovatieve serum is speciaal ontwikkeld om de huid te egaliseren én de stevigheid daadwerkelijk te verbeteren. Bij huidveroudering zorgt dit serum voor extra vitaliteit en een egale teint.Ook de onzuivere huid heeft veel baat bij dit product.
Asolution Serum 30 ml € 69,00

First Aid
Allergieën, eczeem, irritaties en jeuk kunnen tot gevolg hebben dat het verdedigingsmechanisme van de huid wordt aangetast. First Aid biedt een doeltreffende oplossing die de huid direct kalmeert, ontstekingsremmend en jeukstillend werkt.
First Aid 30 ml € 47,00

Personal Choice
Door de afname van collageen en elastine in de huid verliest zij volume en elasticiteit en kunnen zich onder invloed hiervan o.a. mimiek rimpels en fijne lijntjes vormen. In welke mate de huid veroudert hangt van verschillende factoren af, waarvan stress een grote boosdoener is.
Personal Choice 30 ml € 49,90

4YOUth
Het volume en de hydratatie van je huid kunnen door de zon behoorlijk onder druk staan. Vooral rond de ogen: knijpen bij felle zon kan voor vroegtijdige rimpels zorgen en dan kun je wel wat toverkracht gebruiken!                                    4YOUth 10 ml € 22,00
4YOUth 30 ml € 59,00

Oxys Genes
Oxys Genes (=Grieks voor zuurstof-producent) zorgt voor een pure en intensieve zuurstofboost in de huid, waardoor deze gezonder en vitaler wordt, steviger en veerkrachtiger voelt en er opvallend frisser, goed doorbloed en stralend uitziet. Een verademing voor de huid!
Oxys Genes 30 ml € 59,90

Touch of Silk
De zijdezachte formule heeft een basis van vitamine A, C, E en siliconenolie, en is daardoor in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten.
Touch of Silk 10 ml € 19,00
Touch of Silk 30 ml € 49,90

Primum Elixer
De huid heeft een regelmatige dieptereiniging nodig in de vorm van een peeling, om mooi glad én langdurig jeugdig te blijven. Maar de meeste peelings kunnen niet in de zomer gebruikt worden en zijn vaak niet geschikt voor mensen met een gevoelige of donkere huid.
Primum Elixer 30 ml € 59,90

Brilliant Touch
De unieke revolutionaire formule bevat Lumière, een wit diamant poeder.  Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere én mooie egale uitstraling.
Brilliant Touch 10 ml € 20,00
Brilliant Touch 30 ml € 55,90