Soho Collection

Binnen de SOHO Collection is voor zowel de beginnende als de gevorderde zonner een mooi product te vinden. Alle producten binnen deze lijn bevatten een grote hoeveelheid anti-oxidanten, die werken tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

WHITE 2 BLACK PURE POMEGRANATE
Een diverse mix van bruiningsversnellers geeft een natuurlijke en onmiddellijke bruining zonder het gebruik van bronzers. Een extreem level granaatappelextract en -olie hydrateert de huid op hoog niveau en werkt als anti-oxidant tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Purely Pomegranate geur.

WHITE 2 BLACK
Bruiningsversneller met 30-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Bevat Acai olie, een zeer krachtige fruitolie, boordevol anti-oxidanten. Geschikt voor de iets gevorderde zonner. Kan ook gebruikt worden door de gevorderde zonner. Met Autumn Nights geur.

 

WHITE 2 BLACK EXTREME
Bruiningsversneller met 35-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Bevat Acai olie, een zeer krachtige fruitolie, boordevol anti-oxidanten. Dit product bevat alles van de White 2 Black, maar dan sterker geconcentreerd. Geschikt voor de iets gevorderde zonner. Kan ook gebruikt worden door de gevorderde zonner. Met Soft & Sweet geur.

 

WHITE 2 BLACK HEMP
Bruiningsversneller met 40-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. De hoge concentratie 100% pure hennepzaadolie houdt de huid extreem goed gehydrateerd, zodat de bruine kleur veel langer aanhoudt. Geschikt voor de iets gevorderde zonner. Kan ook gebruikt worden door de gevorderde zonner. Met Rain Kissed Leaves geur.

WHITE 2 BLACK VIOLET
Bruiningsversneller met 45-voudige DHA bronzer, natuurlijke en paarse! cosmetische bronzers. De paarse cosmetische bronzer gaat een oranje ondertoon tegen terwijl de aanwezige anti-oxidanten de huid weer een prachtige verzorging geven. Geschikt voor de iets gevorderde zonner. Kan ook gebruikt worden door de gevorderde zonner. Met Electric Blackberry geur.

WHITE 2 BLACK TINGLE
Bruiningsversneller met sterke tingle formule dat de microcirculatie stimuleert waardoor je bruiningsresultaat nog dieper zal zijn. Gluten- en nootvrij. Geschikt voor de meest ervaren zonner. Let op! Niet op het gezicht te gebruiken! Met Rain Kissed Leaves geur.