Tempo Line

Deze sportieve lijn van Devoted Creations bevat prachtige ingrediënten, waardoor de huid tijdens het zonnen goed verzorgd, gevoed en gehydrateerd wordt. Hoe beter verzorgd, hoe mooier de bruining uiteindelijk zal zijn. De Tempo lijn bevat voor ieder wat wils, bronzers, geen bronzers tot zelfs een krachtige tingle.

FLEX
Bruiningsversneller zonder bronzers met verstevigende cacaoboter. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Lemon & Aloë geur.

CUBE
Bruiningsversneller met 12-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Bevat het banaanfruitenzym, een krachtig anti-aging ingrediënt, dat zorgt voor een diep bruiningsresultaat. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorerde zonner. Met Fresh Citrus geur.

 

LIVELY
DHA-vrije bruiningsversneller met natuurlijke en cosmetische bronzers. Voorzien van verschillende sterke anti-oxidanten die de huid optimaal verzorgen en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Vanilla Lace geur.

 

AVANT
Bruiningsversneller met tingle formule dat de microcirculatie stimuleert waardoor je bruiningsresultaat nog dieper zal zijn. Bevat Vitamine C & E en hennepzaadolie waardoor de huid goed gehydrateerd en hersteld wordt. Geschikt voor de zeer gevorderde zonner. Let op! Niet op het gezicht te gebruiken! Met Pomegranate geur.

 

HYBRID
Bruiningsversneller met 5-voudige DHA bronzer en
natuurlijke bronzers. Hennepzaadolie hydrateert en herstelt de huid. Geschikt voor de beginnende zonner. Kan ook gebruikt worden door de iets gevorderde en de gevorderde zonner. Met Floral Spa geur.

 

AZURE
Bruiningsversneller met 20-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Met tingle formule dat de microcirculatie stimuleert waardoor je bruiningsresultaat nog dieper zal zijn. Bevat Vitamine C & E waardoor de huid goed gehydrateerd wordt. Geschikt voor de zeer gevorderde zonner.
Let op! Niet op het gezicht te gebruiken! Met Devine Awakening geur.

 

 

SYNC
Bruiningsversneller met 5-voudige DHA bronzer en natuurlijke bronzers. Met de aanwezige blush formule bereik je een nog mooier, dieper bruiningsresultaat. Geschikt voor de iets gevorderde zonner vanwege de blush Formule.
Kan ook gebruikt worden door de gevorderde zonner. Met Pomegranate Cotton geur.